skip to Main Content

Dopapirdugnaden 2014

dass

Dopapirdugnad

Hei alle foreldre og foresatte til aktive håndball barn.

Gjør klar til årets toalettpapirdugnad. I år som tidligere år har Håndballgruppa valgt å satse på salg av toalettpapir i sin dugnad. Dugnaden gjelder for barn som er født fra 04 eller tidligere.

Hver spiller må selge minst 6 sekker toalettpapir. Hvis det er søsken født i 2004 eller tidligere som også spiller håndball så må disse selge minst 3 sekker. Hver sekk selges for 290 pr. sekk. Inntektene av minste salget går til hovedlaget mens salg utover 6 sekker så går 140 kroner til laget for spilleren.

I tillegg til toalettpapir er det også mulighet til å ta ut ekstra tørkepapir. Tørkepapiret må tas som ekstrasalg.

Merk utleveringstidspunktet:

Tidspunkt: Torsdag 16. oktober.  Minstekvantum: 6 sekker, (3 sekker søsken).

Sted: Midtsand klubbhuset.

Klokken: 17:00-19:00

Pris pr sekk: 290

Kvalitet: Tork 3-lags toalettpapir. Bedre enn i fjor.

 

Start allerede nå med å selge til familie, venner og kolleger. Vi forsøker å få en link på hjemmesiden for ekstrabestillinger, men hvis ikke den fungerer så er det bare å si ifra på utleveringsdagen at du ønsker flere sekker.

Dugnaden: Malvik Håndball tjener med denne dugnaden ca. 200.000 kroner. Dette er midler som Håndball ikke kan klare seg uten og som alternativt måtte ha blitt belastet kontingent. Midlene brukes til drakter, trenerutdanning, dommerutdanning og betaling av dommerutgifter, seriepåmelding og påmeldings avgift til satningscupen.

Støtt opp om dugnaden.

 

Med hilsen

Dugnadskomiteen.

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk