skip to Main Content

UKENS KAMP

Malvik jenter 2000-ukas kamp uke 6

Jenter som gir alt!

Lørdag formiddag var det duket for et oppgjør mellom Malvik og Rapp 4 i J14 (2000-klassen). Dette er to lag som altid har fine og jevne fairplay-kamper. Nå var det Malviks jenter som skulle ta imot Rapp på hjemmebane i Malvikhallen.

Malvik’s J14 er et lag som består av sosiale og flotte jenter som med noen få unntak har spilt håndball sammen siden de var 7-8 år. De er et blandet lag som kommer fra Saksvik og Vikhammer. De er i alt 12 jenter, inkl. en spiller som har «ferie» et år i London. Det har det siste året vert ett frafall og et tilskudd, så situasjonen er strengt tatt som i de fleste andre lag i denne alderen. Noen spiller fotball i tillegg til håndball og trives med det. Denne helgen var laget så uheldige at tre av spillerne var på treningsleir i Vanvikan og 4-5 spillere var preget av sykdom. Da er laget så heldig å få hjelp av en spiller fra J13, slik at vi klarte å gjennomføre en kamp til karakter godkjent++.

Kampen startet med MIL-ledelse før det jevnet seg utover gjennom hele kampen. Det ble mange fine avslutninger både fra bakspillerposisjon og fra strek etter fine innspill fra backene til MIL. MIL’s keeper, Benedicte Steen, gjorde også en solid jobb mellom stengene. Rapp lå ett og to mål foran i hele 1.omgang og de gikk til pause med to måls ledelse. I 2.omgang tok MIL igjen ledelsen og gikk ifra slik at de en stund ledet med to mål. Etter 3 straffebom og med et Rapp-lag som viste seg som et mer hurtig lag med gode kontringer, avgjorde de kampen med en 12-16 seier.

Jentene og trenerne, Elisabeth Sagfjæra Vaagland og Marie Hennum, var alt i alt svært fornøyd med resultatet tatt i betraktning manglende spillere og sykdom.

Som en myk overgang til J16-klassen har sportslig utvalg i MIL håndball ordnet en fin treningsløsning med nåverende J16 lag. Ved å trene sammen en gang i uka, håper man det blir lettere å spille sammen som første og andre-års J16 til neste sesong. Hittil har ordningen vist seg å fungere svært godt.

Til våren skal disse flotte jentene konfirmeres og til sommeren går ferden til en avsluttende håndballcup i Gøteborg – Partillecupen. Her skal både spillere og foreldre kose seg en hel uke med artige kamper og fine sosiale dager. Deretter er det klart for J16-klassen for verdens herligste jenter!