skip to Main Content
Ung Trenerspire?

Ung trenerspire?

mini MINIHÅNDBALLTRENER 1-moduls kurs.

Er du født i 2000 eller 1999 og kunne tenkt deg å være hjelpetrener i et av MIL Håndballs minilag? MIL håndball vil satse på unge utøvere som ser for seg en fremtid som trener. Klubben har tett dialog og oppfølging med unge trenere som bidrar i våre yngre lag, og ønsker at flere skal få lov til å bidra om de har lyst. Med MINI-kurset får dere en fin start på en evt. lengre trenerkarriere, og får en god ide om hvordan en trening med de yngste foregår.

Meld din interesse til sportslig leder.

Info om høstens kurs:

Malvikhallen, 30.09.2015

Detter er et 1-modulskurs, hvorav 1 time teori og 3 timer på gulvet. • Hvordan forberede barn til trening og kamp • Treningsøktas oppbygging, innhold og planlegging • Pedagogiske tips og basistrening

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk