skip to Main Content

UKENS LAG

Malvik gutter 2004 har består av 16 spillere fra Vikhammer og Saksvik skole. Vi har spilt sammen i snart to år og vi begynner å bli godt kjent og har et godt samspill. Laget skal være maskot under Seriekamp Kolstad – Haslum onsdag 10.feruar kl. 1830 i Nidarøhallen. Dette gleder vi oss til. Vi har meldt på to lag til serien, men vi har ikke faste lag. Vi trener to ganger i uken på tirsdag og fredag, guttene er ivrige og svært treningsvillige. Plan for vårsemesteret er å fullføre serien samt å delta på to cuper, Malvikcup og Kristiansund cup.

I helga har guttene spilt 4 kamper. Lørdag 16. januar ble det et knepent tap mot Sjetne 2 og et knepent tap mot Skaun hvor sekretariatet ikke førte på alle målene våre. Malvik tapte med ett mål i begge kampene. Søndag klarte Malvik å dra hjem seieren i begge kampene. I kamp mot Charlottenlund vant Malvik 15-9 i Malvikhallen, og mot Melhus vant Malvik 15-16 på bortebane. Guttene er veldig fornøyd med innsatsen i helgens kamper, mye godt spill med opprulling fra ving til ving.

g2003

Guttene som var med i helgen, og er med på bildet er øverst fra høyre: Ask, Brage, Gabriel, Aksel. Nederst fra høyre Ingar, Kristian, Jakob, Sondre, Stian, Erlend, Jonas og foran Andreas.

 

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk