skip to Main Content

Det nærmer seg sesongstart!

DET NÆRMER SEG SESONGSTART 🙂

Ny sesong nærmer seg, og de eldste årsklassene starter opp trening neste uke. Her kommer litt info fra Sportslig Utvalg.

Treningstider gjeldene frem til høstferien er nå lagt inn i kalenderen på nettsiden vår. Det gis tilbud om faste tider fra 12 år og oppover. Merk: Alle strøtimer kan «bestilles» av lag i 10 og 11 årsklassene for sporadisk trening. Henvendelse gjøres til Stig Roar evt.

Treningssamling på Verket Røros 09.-11.09 for årsklassene 12 år +. Invitasjon er utsendt.

Terminlister er ventet i September med unntak av 2002 og 2003. Disse listene settes opp i samarbeid med trenere og region gjennom trenerskolen.

Det blir trener 1 kurs, modul 7-12 i nye fylkeshallen 04.-06.11. Påmelding gjøres av den enkelte gjennom minidrett.no. Mer info sendes ut pr.m. Vi oppfordrer trenere med roller i lag fra 11 år å ta dette kurset!

Det blir Minihåndballtrenerkurs i Malvikhallen Onsdag 14.09 17.30-21.30. Alle som ønsker å ha en liten rolle i minihåndballen anbefales å ta dette kurset! Påmelding gjennom minidrett.no.

NYE SAMARBEIDSPARTNERE:
Vi ønsker nye sponsorer velkommen til håndballfamilien i MIL. Kiropraktor Sørelv, Sport&Trim, Frost Finans, ES Elektro og Gymsport er nå kommet opp på veggen i Malvikhallen. Vi håper på et godt og tett samarbeid de neste 3 årene.

Info vil komme fortløpende fra SU i de nærmeste uken. Spørsmål rettes generelt til Stig Roar.

Nå gleder vi oss til ny sesong

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk