skip to Main Content
Takk For Innsats I Styret Til Malvik IL Håndball

Takk for innsats i Styret til Malvik IL Håndball

Torsdag 18. mai hadde styret og utvalg i Malvik Håndball overleveringsmøte med gamle og nye medlemmer. Vi evaluerte avsluttet sesong, gikk gjennom årshjulet samt fikk en gjennomgang av sportslig plan for sesongen 2017/2018.

To medlemmer av Styret i Malvik IL Håndball hadde sin siste samling denne dagen.

Ole Morten Rønning har vært både leder av håndballavdelingen og styremedlem i mange år. Vi takker for innsatsen i Malvik IL Håndball, og ønsker lykke til som medlem av sportslig utvalg i VHK!
Ole Morten - takk for innsats

Kjell Arvid Jørgensen har vært leder av kiosk- og dugnadsgruppa i tre år. Mange dugnadstimer er gått med på å administrere både dopapirdugnad, kiosken i Malvikhallen og andre oppgaver. En stor takk også til Kjell Arvid!

Kjell Arvid - takk for innsats

Begge ble takket av Malvik IL Håndball`s nye styreleder, Gunn Jorun Widding. I tillegg til Gunna, er Allan Rødfjell  valgt som ny dommerkontakt i Sportslig Utvalg, Torbjørn Vassli som arrangementsansvarlig og Espen Stav Hansen, Elin Gartland, Elin Mohn, Nina Fornes og Tonje  Villadsen er nye medlemmer av Kiosk- og Dugnad.

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk