skip to Main Content

TOALETTPAPIRDUGNAD

Håndballavdelingens store dugnad gjelder salg av toalettpapir.
Under følger informasjon om denne dugnaden, som organiseres av Dugnadskomiteen.

Dugnaden gjelder for spillere fra J/G 10.
Hver spiller må selge 6 sekker toalettpapir/tørkepapir. Hvis en har søsken eldre enn J/G 10 som også spiller håndball, så må disse selge 3 sekker. For sesongen 2017/2017 ble hver sekk selgt for kr. 310,-. Inntektene av salget går til Malvik Håndball. Selger man mer enn 6 sekker, så går 100 kroner til lagskassen for spilleren.

Håndballavdelingen har forståelse for at det for enkelte kan være vanskelig å få solgt alle sekkene med toalettpapir. (Kanskje har du garasjen full fra tidligere dugnader). Vi åpner derfor for muligheten til å kunne ”kjøpe seg fri” (betale inn fortjenesten) fra hele eller deler av denne dugnaden.
Alle spillere rapporterer inn til sin foreldrekontakt det antall sekker de tenker å hente. Håndballavdelingen setter frist på dette ut til foreldrekontaktene.

Sesongen 2016/2017:
Minstekvantum: 6 sekker, (+ 3 sekker pr. søsken).
Pris pr. sekk: kr. 310,-
Pris tørkepapir: kr. 310,-
Kvalitet: Tork 3-lags toalettpapir. Samme som i fjor.
Start nå med å selge til familie, venner og kolleger.
Dugnaden: Malvik Håndball tjener med denne dugnaden ca. 100.000 kroner. Dette er midler som Håndball ikke kan klare seg uten, og som alternativt måtte ha blitt belastet kontingenten. Midlene brukes til drakter, trenerutdanning, dommerutdanning og betaling av dommerutgifter, seriepåmelding og påmeldingsavgift til cuper.

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk