skip to Main Content

TOALETTPAPIRDUGNAD

Håndballavdelingens store dugnad gjelder salg av toalettpapir og tørkepapir.
Under følger informasjon om denne dugnaden, som organiseres av Dugnadsansvarlig.

Dugnaden gjelder for spillere fra J/G 10.
Hver spiller må selge 6 sekker toalettpapir/tørkepapir. Hvis en har søsken eldre enn J/G 10 som også spiller håndball, så må disse selge 3 sekker. For sesongen 2022/23 ble hver sekk selgt for kr. 400,-. Inntektene av salget går til Malvik Håndball. Selger man mer enn 6 sekker, så går overskuddet av disse til lagskassen for spilleren(180,- per sekk toalettpapir og 125,- per sekk tørkepapir).

Håndballavdelingen har forståelse for at det for enkelte kan være vanskelig å få solgt alle sekkene med toalettpapir. (Kanskje har du garasjen full fra tidligere dugnader). Vi åpner derfor for muligheten til å kunne ”kjøpe seg fri” (betale inn fortjenesten) fra hele eller deler av denne dugnaden.
Alle spillere rapporterer inn til sin foreldrekontakt det antall sekker de tenker å hente. Håndballavdelingen setter frist på dette ut til foreldrekontaktene.

Sesongen 2022/23:
Minstekvantum: 6 sekker, (+ 3 sekker pr. søsken).
Pris pr. sekk: kr. 400,-
Pris tørkepapir: kr. 400,-
Kvalitet: Tork 3-lags toalettpapir. Leverandør: Norsk Dugnad.
Start nå med å selge til familie, venner og kolleger.
Dugnaden: Malvik Håndball tjener med denne dugnaden ca. 100.000 kroner. Dette er midler som Håndball ikke kan klare seg uten, og som alternativt måtte ha blitt belastet kontingenten. Midlene brukes til drakter, trenerutdanning, dommerutdanning og betaling av dommerutgifter, seriepåmelding og påmeldingsavgift til cuper.

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk