skip to Main Content

Velkommen til håndballfamilien!

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Du vil få nye venner og knytte kontakter til nye miljøer. Sammen vil dere oppleve trivsel, hygge, og ikke minst spenning, både på og utenfor håndballbanen.

Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

Positivt foreldreengasjement er viktig både for håndballen generelt og for barna. De fleste barn liker at søsken, foreldre, besteforeldre og familie kommer på kampene. Klubben er helt avhengig av engasjement for å holde hjulene i gang. Alle har en eller annen egenskap som klubben trenger i den daglige driften.

Håndballavdelingen setter umåtelig stor pris på all frivilligheten og dugnadsånden dere foreldre viser, enten dette er som trenere, lagledere, foreldrekontakter, kioskvakter, kampverter, sekretariat, speaker eller delaktig i utallige forskjellige dugnader. Uten frivilligheten stopper idretten opp. Betalingen dere får er glade og fornøyde barn, som får holde på med det de synes er gøy sammen med vennene sine. Samhold og utvikling i trygge omgivelser – Mer enn håndball! 

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk