skip to Main Content

Fotografering uke 16

 

 

I år har vi tenkt å samle bilder av alle lag, spillere og trenere i en klubbok. Vi skal bli fotografert av Fovea og viktig at alle stiller til fotografering.

Det sendes ut tidsskjema med klokkeslett til alle lag når dette er klart, men fotografering skal skje i Malvikhallen i uke 16, Mandag og Onsdag. Trening kan gå som normalt, men kun i halve hallen.

Vi må møte ferdig skiftet senest 5 min før fotostart, viktig at alle husker drakter og sko. Det skal ikke være annet tøy under draktene da dette vil synes på bildene. Det tar ca 2 minutter pr enkeltbilde og ca 20 minutter pr lagbilde.

Klubben har ingen kostnader ved å bli fotografert. Det vil bli utdelt blanketter med brukernavn og passord til hver enkelt spiller under fotograferingen. Foresatte kan logge seg inn på www.fovea.no  for å få bildene tilsendt hjem for gratis gjennomsyn. Klubben skal lage A5-kataloger med alle bildene som blir tatt av lagene, dette vil bli et flott rekrutteringsverktøy og et bra sted for våre sponsorer til å kunne markedsføre seg selv.

Back To Top
×Lukk søkefelt
Søk